ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ προΟΙΚΕΙΝ

ΔΙΟΤΙ παρέχει:

 • αντισεισμηκότητα υψηλή
 • πυρασφάλεια με την ειδική επεξεργασία του ξύλου,
 • προκαθορισμένο κόστος που προκύπτει μετά από την κοστολόγηση και δεν μεταβάλεται,
 • χρόνος κατασκευής 14 ~21 ημέρες,
 • Εγγυήσεις 35 χρόνια για τον Φ.Ο. και για τα επί μέρους υλικά των εργοστασίων που τα κατασκευάζουν,
 • ποιότητα υλικών Knauf, Baumit, Ideal Stantard, Franke, Legrand, Vivechrom, Benders κ.α.
 • Μακροζωία
 • ποικιλία σχεδίων – ελεύθερο σχέδιο
 • Ελληνική και μοντέρνα αρχιτεκτονική.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

 • Εξοικονόμηση ενέργειας, στη θέρμανση και στη ψύξη λόγω υψηλής θερμομόνωσης.
 • Οικολογία, διότι όλα τα υλικά είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλον.
 • Υγιεινή διαμονή, μέσα σ’ ένα χώρο φιλικό προς τον άνθρωπο
 • Μακροζωία της κατοικίας, διότι το ξύλο ειναι φυσικό υλικό και όχι προϊόν πολυμερισμού.
 • Άριστη σχέση ποιότητας – τιμής.

1) ΔΑΝΕΙΑ:
Οι ελληνικές Τράπεζες αναγνωρίζοντας την αξιοπιστία και την ποιότητα κατασκευής των προκατασκευασμένων κατοικιών προOIKEIN – VS DOMY χρηματοδοτούν την κατασκευή. Εάν προβληματίζεστε σχετικά με τη χρηματοδότηση της κατασκευής της κατοικίας σας, ο κατάλληλος συνεργάτης μας θα σας βοηθήσει, προτείνοντάς σας λύσεις και διεκπαιρεώνοντας τη διαδικασία. Επειδή το ποσό, που απαιτείται για την ανέγερση μιας κατοικίας είναι μεγάλο και ο χρόνος αποπληρωμής του δανείου επίσης μεγάλος, ο υποψήφιος δανειολήπτης πρέπει να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στη συνεργασία με ένα αξιόπιστο πιστωτικό ίδρυμα και στην εξασφάλιση όσο το δυνατό καλύτερων όρων δανεισμού. Η όλη διαδικασία μέσω του γραφείου μας δεν εχει απολύτως καμία οικονομική επιβαρυνση στον υποψήφιο αγοραστη μας.


2) ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ:
Εκτός από τα 676 πραγματοποιημένα σχέδια κατοικιών του εργοατασίου ( τα οποία μπορείτε να δείτε στα γραφεία μας ) υπάρχει η δυνατότητα σε συνεργασία με τους αρχιτέκτονες και τους μηχανικούς μας, να σχεδιαστεί εξ αρχής και να κατασκευαστεί το σπίτι των ονείρων σας !! Η ευχερια σχεδιασμού και κατασκευής κατοικιών Ελληνικής αρχιτεκτονικής ( με δύρηχτη ή τετράρηχτη στέγη 'η ακόμα και χωρίς κεραμίδια), πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Η φιλοσοφία της Ελληνικής αρχιτεκτονικής είναι, οι όγκοι του κτίσματος να συντίθενται έτσι ώστε το μέγεθος να «σπάει» και να παραμένει διακριτικό.


3) ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ:
Οι εξειδικευμένοι επιστημονικοί συνεγάτες μας, αναλαμβάνουν την έκδοση της οικοδομικής άδειας σε όλη την Ελλάδα το συντομότερο δυνατό. Και αυτή η διαδικασία μέσω του γραφείου μας δεν εχει απολύτως καμία επιπλέον οικονομική επιβαρυνση εκτός από το κόστος της οικοδομική άδειας.


4) ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ:
Εντός Αττικής, εξωτερικοί συνεργάτες αναλαμβάνουν να πραγματοποιήσουν τα σχέδια του εγοστασίου, για την κατασκευή της τσιμεντένιας βάσης, με ή χωρίς ημιυπόγειο. Εκτός του Νομού Αττικής, αναλαμβάνουμε την καθοδήγηση και τον έλεγχο τοπικών συνεργείων.


5) ΔΙΑΜΟΦΩΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ:
Υπάρχει η δυνατότητα αρχιτεκτονικού σχεδιασμού του περιβάλοντος χώρου και η πραγματοποίηση του.


6) ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ:
Μετά από την έκδοση της οικοδομικής άδειας προκατασκευασμένου σπιτιού, συντάσσεται το συμφωνητικό συνεργασίας και η αναλυτική συγγραφή. Σε 60 ημέρες φθάνουν στο χώρο κατασκευής, η κατοικία με τους μόνιμους και εκπαιδευμένου υπαλλήλους της VS DOMY και αρχίζουν οι εργασίες συναρμολόγησης. Η παράδοση της κατοικίας πραγματοποιείται σε 16–21 ημέρες, ανάλογα με τον τύπο και το μέγεθος της κατοικίας. Στο τέλος των εργασιών η κατοικία παραδίδεται καθαρή, καθώς και ο περιβάλον χώρος και είναι άμεσα κατοικήσιμη. Μελλοντικά, μπορούν να γίνουν επεκτάσεις ή προσθήκες. Με την υπογραφή του Συμφωνητικού ο Αγοραστής γνωρίζει τον απόλυτα ακριβή χρόνο της έναρξης των εργασιών και της παράδοσης της κατοικίας.

Με τις παροχές αυτές και τους επιλεγμένους συνεργάτες της, η προΟΙΚΕΙΝ προσφέρει αξιοπιστία, πληρότητα υπηρεσιών και άριστη σχέση ποιότητας - τιμής σε κάθε προκατασκευασμένο σπίτι που κατασκευάζει.Χτίστε Προκατασκευασμένο Σπίτι

 
Βρίσκεστε εδώ: Προκατασκευασμένο σπίτι