ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Η εταιρία VS DOMY βρίσκεται στην Τσεχία στη πόλη Vsetin και δραστηριοποιείται στην Ευρωπαική αγορά απο το 1992. Θεωρείται ένα απο τα μεγαλύτερα εργοστάσια προκατασκευασμένων σπιτιών με ξύλινο φέροντα οργανισμό. Εχει αναπτύξει το Ευρωπαικό Σύστημα Δόμησης βασιζόμενη στις πιο αυστηρες Γερμανικές προδιαγραφές και κανονισμούς (DIN) και τον Ευροκώδικα 5.

Απο την παραγωγή του ξύλου εως την παράδοση της κατοικίας, κάθε εργασία που γίνεται είναι πιστοποιημένη και γίνεται από το ειδικευμένο μόνιμο προσωπικό της εταιρίας .Για τον απόλυτο Έλεγχο της ποιότητος έχει δική της μονάδα κοπής και επεξεργασίας του ξύλου. Τα τοιχεία έχουν εξαιρετικές ηχοθερμομονωτικές ιδότητες. Με βασική μόνωση τον πετροβάμβακα και την σύνθεση θερμοσοβά Baumit, επιτυγχάνουν θερμομόνωση: R = 5,136 m2KW-1 και ηχομόνωση: Rw = 48 dB. Τριάντα απο τα πιο βασικά υλικά είναι Γερμανικής προέλευσης τα καλλίτερα στο είδος τους.

Για τους λόγους αυτούς απέκτησε τα Πιστοποιητικά ποιότητος RAL, ZUS, LGA, SPS, UBEREINSTIMMUNGSZERTFIKAT. Ετσι μπορεί να παρέχει στους αγοραστές των κατοικιών της, εγγύηση 35 ετών για τον Φ.Ο. Ανέπτυξε δύκτιο πωλήσεων στις χώρες Τσεχία, Σλοβακία, Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, Φιλανδία, Ισπανία, Νορβηγία, Αγγλία, Ελβετία και Ελλάδα. Μέχρι σήμερα έχει πουλήσει περισσότερες απο 1500 κατοικίες σε 600 διαφορετικά σχέδια στις χώρες αυτές. Απο τις πρώτες εταιρίες που αγκάλιασε την μοντέρνα (στέγες χωρίς κεραμίδια) και την Ελληνική Αχιτεκτονική.

 

Προκατασκευασμένα Σπίτια vsDomy

 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Το εργοστάσιο