Ανακαινίσεις Kατοικιών, Ανακατασκευές Kατοικιών, Ενεργειακά πιστοποιητικά

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους ανακαίνιση κατοικίας και επαγγελματικού χώρου

Η εταιρεία μας εκτός από την κατασκευή κατοικιών και επαγγελματικών χώρων (προκατασκευασμένων αλλά και συμβατικών) δραστηριοποιείται και στον χώρο της διακόσμησης, ανακαίνισης και ανακατασκευής κτιρίων. Αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την δική σας διευκόλυνση και με συνέπεια στον χρόνο και στον συμφωνημένο προϋπολογισμό σας παραδίδουμε το έργο.

Ο χώρος που ζούμε και εργαζόμαστε πρέπει να είναι λειτουργικός, άνετος, και όμορφος έτσι ώστε να μας διευκολύνει στην καθημερινότητα μας, να μας εκφράζει και να μας ηρεμεί.

Η προΟΙΚΕΙΝ παρέχει δωρεάν (εντός Αττικής) εξειδικευμένο αρχιτέκτονα /διακοσμητή εσωτερικών χώρων για επίσκεψη στο κτίριο σας, αποτύπωση του χώρου καταγραφή και κοστολόγηση των εργασιών. Εάν το επιθυμείτε δίνεται η δυνατότητα φωτορεαλιστικού σχεδιασμού του χώρου σας πριν την έναρξη των εργασιών.

Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες που χρειάζεται ο επαγγελματικός σας χώρος ή η κατοικία σας ώστε να ανακαινισθεί όπως εσείς επιθυμείτε. Υπάρχει δυνατότητα έκδοσης ενεργειακού πιστοποιητικού από εξειδικευμένο μηχανικό – ενεργειακό επιθεωρητή της εταιρείας. Μπορείτε πέραν των συμβατικών αλλαγών μιας ανακαίνισης (αναδιαμόρφωση των εσωτερικών χώρων, ηλεκτρολογικής-υδραυλικής  εγκατάστασης, αλλαγή των ειδών υγιεινής-πλακιδίων, της κουζίνας, τις ντουλάπες των υπνοδωματίων, πατώματα, κρυφούς φωτισμούς κλπ) να επιλέξετε και την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου σας, τοποθετώντας στους εξωτερικούς τοίχους Θερμοπρόσοψη, αλλάζοντας τα κουφώματα και προσθέτοντας έξυπνα συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας αλλά και χρημάτων, όπως π.χ. σύστημα ηλιοθερμίας για παραγωγή ζεστού νερού και θέρμανσης. (Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι πλέον απαραίτητο για κάθε μεταβίβαση ή ενοικίαση ακινήτου.)

Για εμάς η πλήρη ικανοποίηση σας στην ανακαίνιση / ανακατασκευή της κατοικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου είναι πρoταρχικώς μας στόχος. Η πολυετή εμπειρία στον κατασκευαστικό κλάδο και η επιστημονική κατάρτιση των ανθρώπων της εταιρείας μας εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα.

Μπάνια
Ανακαινίσεις Μπάνια, Kατοικιών - Επαγγελματικών Χώρων :: Φωτογραφίες


Κουζίνες
Ανακαινίσεις Κουζίνες, Kατοικιών - Eπαγγελματικών Xώρων :: Φωτογραφίες


Σαλόνι-Τραπεζαρία
Ανακαινίσεις Σαλόνι, Kατοικιών - Eπαγγελματικών Xώρων :: Φωτογραφίες


Φωτορεαλιστική πρόταση ανακατασκευής-ανακαίνισης σε διαμέρισμα 30 ετών εμβαδού 70τ.μ.
Φωτορεαλισμός - Ανακαινίσεις, Kατοικιών - Eπαγγελματικών Xώρων :: Φωτογραφίες


 
Βρίσκεστε εδώ: Ανακαίνιση Ανακατασκευή